A koronavírus-járvány visszaszorítása, illetve megfékezése érdekében hozott korlátozó intézkedések feloldását követően lassan beindul az élet az OB I-es pécsi vízilabdacsapat háza táján is. Miután a korábbi vezetőedző, Lukács Gergely családi okok miatt nem vállalja a következő szezontól a tréneri feladatokat, így új szakembert kellett keresnie a klub vezetőségének, akit május 19-én, kedden mutattak be a sajtó képviselőinek.

Segítenél embertársaidnak? Mutatjuk, mit tudsz tenni!

Jól jön majd a szünet a pécsi pólósoknak, hiszen küzdelmes rangadón újabb fontos pontokat szereztek Lukács Gergely tanítványai.

A Tatabánya legyőzésével zártuk az alapszakaszt, de mivel az UVSE is győzött, így mi folytatjuk az alsóházban a szezont. A Tatabánya elleni mérkőzésről sokan azt mondták, hogy nincs tétje, de a játékosok önbecsülése miatt fontos volt a 3 pont megszerzése. Így 20 ponttal vágunk neki az alsóháznak és egyértelmű célunk a 9.hely megszerzése lesz.

Az M4Sport által közvetített mérkőzésen 10-2-es félidőt követően nem tudtunk javítani, maradt a nyolcgólos különbség a találkozón végén is az UVSE javára.