A Pécsi Állatkert és a PVSK-Mecsek Füszért OB I-es vízilabdacsapata számára is különleges nap volt az augusztus 14-ei, hiszen a két szervezet között évek óta remekül működő együttműködést új szintre emelték azzal, hogy a pólósok örökbe fogadták a létesítmény feketeúszójú szirticápáját.

Augusztus 5-én tartotta hivatalos szezonnyitó értekezletét a PVSK-Mecsek Füszért OBI-es vízilabdacsapata, amelyen részt vettek azok a játékosok is, akik a nyár folyamán a különböző válogatottaknál jutottak fontos szerepekhez.

A korosztályos válogatottakban és az Universiadén szereplő játékosok ugyan még igazoltan voltak távol, de a Lukács Gergely vezette szakmai stáb már megkezdte a pécsi pólósok állapotának felmérését, a szezonnyitó értekezletet követően pedig már csobbantak is a játékosok a medencében.

Ugyan a játékosaink nagy része már a megérdemelt pihenőjét tölti, Zerinváry Lórándra még nagy feladat vár: be szeretne kerülni az Universiade-ra utazó keretbe, majd Nápolyban a lehető legtöbbet szeretné kihozni magából és a válogatottból egyaránt.

Remek szezont tudhat maga mögött a PVSK-Mecsek Füszért OBI-es vízilabdacsapata, Lukács Gergely tanítványainak sikerült előrébb lépniük a tabellán, az elmúlt nyolc év legjobb eredményét érték el a PVSK centenáriumi évében.