Bevezetőnk

Három, veretlenül megvívott bajnoki után a negyediket egy góllal elveszítette a pécsi férfi vízilabdacsapat az OB I.-ben – nincs miért szégyenkezni.

A Szentes otthonában az első negyedben kétgólos hátrányba kerültek a pécsiek, és ez meghatározónak bizonyult ezen a szoros meccsen. A másodikban ugyan eggyel közelebb kerültek, de az utolsó két negyed egyaránt döntetlenre végződött, így aztán 6-5-ös vereséget szenvedtek.

– A vereség ellenére büszke vagyok a csapatomra, hiszen az utolsó pillanatig harcoltunk a pontért, bár azt hiszem, hogy ha reggelig játszunk, akkor sem tudtunk volna nyerni – értékelt Török Viktor, a PVSK-Mecsek Füszért vezetőedzője. – A korábbiakhoz képest támadásban voltunk halványabbak, a védekezésünk ezúttal is rendben volt.

Szentes–PVSK-Mecsek Füszért 6-5 (2-0, 1-2, 1-1, 2-2)

Férfi vízilabda OB I., 4. forduló. Szentes, 200 néző. Vezette: Várkonyi G., Marjay Zs. Szentes: Meixner – Pellei K., Garancsy, Hegedűs, Fülöp B. 1, Somogyi 3, Takács. Csere: Kókai T., Mátyók, Lajkó, Bozó 2, Pellei F. Vezetőedző: Pellei Csaba. PVSK-Mecsek Füszért: JÓZSA – KOLOZSI 1, Zerinváry, Csorba 1, Kókai, Rakonjac, Lihotzky 1. Csere: CSABA M. 1, Reisz, Gál 1, Gaszt, Turnai. Vezetőedző: Török Viktor.

Gól – emberelőnyből: 9/3, ill. 4/1.

Gól – ötméteresből: 1/1, ill. 2/1.