Bevezetőnk

Ezúttal a Tatabányával játszottunk szoros mérkőzést hazai medencében, ám a remek szurkolótáborunknak és a kitartásunknak köszönhetően sikerült megnyernünk a csatát, így négy hazai meccset követően vagyunk veretlenek az Abay Nemes Oszkár Sportuszodában. 

Egy döntetlen és két győzelem után újabb sikerrel örvendeztette meg szurkolóit a pécsi férfi vízilabdacsapat. Ezúttal a Tatabánya távozott üres kézzel az Abay Nemes Oszkár Sportuszodából: 11-10 lett a végeredmény.

Török Viktor együttese egészen az utolsó negyedig kézben tartotta a meccset. Az elsőt megnyerte, a másodikat ikszre hozta, a harmadikban két góllal volt jobb, így az utolsó felvonás előtt 9-6 állt az eredményjelzőn. Ergo: zsebben a győzelem. Aztán majdnem csak egy pont lett belőle. A vendégek ugyanis nem adták fel, utolérték a PVSK-t, ám a csattanó a házigazdáké volt – Kolozsinak 10-10-nél nem remegett a keze, bevágta a tizenegyedik pécsi gólt!

PVSK-Mecsek Füszért–Tatabánya 11-10 (3-2, 2-2, 4-2, 2-4)

Férfi vízilabda OB I. PVSK-Mecsek Füszért: Józsa – Kolozsi 1, Zerinváry 2, Csorba, Kókai 1, Rakonjac 1, Lihotzky 1. Csere: Csaba M. 3, Reisz, Gál, Gaszt, Turnai 2, Palatinus. Vezetőedző: Török Viktor.